Parfemska potraga za proljetnim cvijećem

mirisTemperature koje se svakodnevno udobno smještaju iznad 20 stupnjeva, hirovito vrijeme i opojni mirisi prirode koji se šire sa svih strana više nego jasno nam pokazuju kako je proljeće u svom punom zaletu. Upravo je zbog toga teško zamisliti bolji trenutak od ovoga za organizaciju još jedne od naših tradicionalnih mirisnih radionica.

Ipak, ovoga vam puta donosimo nešto malo drugačije.

Ines Stefanović, blogerica i entuzijastična zaljubljenica u parfeme vodi nas u potragu za proljetnim cvijećem. Njezin je plan odabrati desetak parfema u kojima je određena cvjetna nota primarno zastupljena i može se najlakše detektirati.

Ono što će ovu radionicu učiniti posebno zanimljivom jest činjenica da sudionici neće unaprijed znati koji parfem mirišu, već jednom kad otkriju o kojoj se noti radi, prvo će imati priliku porazgovarati o samom mirisu, a tek će im onda biti otkriveno o kojem se parfemu radi. Upravo je iz tog razloga radionica nazvana „Potragom za cvijećem“.

Pozivamo vas da se odazovete u što većem broju, naučite nešto novo o važnosti mirisa u našem svakodnevnom životu te se pritom odlično zabavite. Vidimo se!

Tema: Parfemska potraga za proljetnim cvijećem
Mjesto: Cafe Muzeja prekinutih veza
Vrijeme: 21. 05. 2013. u 18h